Verkstad

Letar du efter en kvalificerad bilverkstad som gör allt för din bil? Då har du kommit rätt. Låt oss på BDS bilverkstad ta hand bilen!

 

Vi på BDS:s bilverkstäder servar och reparerar alla bilmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte och grundlig bilservice till större reparationer som byte av avgassystem eller krockskador. Hos oss hittar du ett brett sortiment av reservdelar och biltillbehör av högsta kvalitet. Och oavsett vilket märke du kör, så har vi originalreservdelar till bra priser. Vi har däck & även AC-service Välkommen till BDS bilverkstad!

 

Hos BDS bilverkstad får du råd

 

Till oss på BDS bilverkstad är du alltid välkommen med frågor om bilen. På alla våra bilverkstäder finns serviceinriktade och professionella mekaniker som gärna ställer upp med rådgivning. Vare sig det gäller allmänna frågor om hur du tar hand om din bil på bästa sätt eller om du behöver felsökning inför en eventuell reparation. Och kom ihåg att inga frågor är för dumma och vi har dessutom svar på de flesta. Tack vare våra långa erfarenhet i branschen kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Du kan tryggt lämna över dina bilnycklar till oss.

BDS/QSTAR Töreboda

 

Sigge Grünert AB

Skövdevägen 50

545 31 Törebodal

E-post info@qstartoreboda.se

 

0506-71710